Rosa / rød granit

Hvid marmorGrå granitOnyks / Kalcedon
 

Hønsehusets stenbelægninger, eller stenmåtter om man vil, produceres på Java i Indonesien. Her skærer man 0,8 - 0,9 cm. tykke skiver ud af de forskellige typer sten, (granit, marmor og kalcedon) disse skiver brækkes så i stykker, hvorefter der slibes og poleres indtil stenstykkerne er glatte og med afrundede kanter. De enkelte sten limes på et nylonnet, så man får nogle stenmåtter der er nemme at håndtere og lægge. Stenmåtterne kan lægges på alle typer af plant og stabilt underlag, de kan anvendes ude og inde, som f.eks. badeværelsesgulv, entre´gulv eller som en smuk terresse. 

Her ses de fint slebne enkeltsten, samt nylonnettet på undersiden der gør det nemt og enkelt at lægge stengulv.

Stengulvet lækkes nemt direkte oven på et eksisterende beton eller flise/klinkegulv. Måtterne kan fuges mellem de enkelte sten på samme måde som klinker, på terrasser kan der blot efterfyldes med strandsand...

Son det ses af billederne til højre, over og under denne tekst, så fås stenmåtterne i firkanter samt i den såkaldte connecting form, denne form har den fordel at samlingerne ikke kan ses, et jævnt ud i et gulv. Meget populært.

Hønsehusets stenmåtter fås i følgende størrelser :

50 x 50 cm.

30 x 30 cm.

33 x 33 cm. (connecting)

 

Alle typer leveres i let håndterbare kasser med 1 m2

 

     Se mere på http://www.korskildegaard.dk/


Til Huset Til Haven Tøj & Smykker StenbelægningBali & Java ÅbningstiderFind Hønsehuset
                
                             
        
            

Startside ]